LG G3 Android 5.0 Lollipop

LG le-a pregătit o surpriză deţinătorilor de LG G3 şi a anunţat că va lansa actualizarea Android 5.0 Lollipop pentru telefonul lor chiar de săptămâna asta. Prima ţară în care va ajunge actualizarea va fi Polonia.

Compania a precizat că după Polonia vor urma şi alte pieţe importante care vor primi actualizarea la Android 5.0 Lollipop. S-au mai lăudat cu faptul că ar fi primul producător global de telefoane mobile care îşi actualizează un telefon cu sistemul de operare Android 5.0.

Acest update va aduce pentru G3 şi câteva îmbunătăţiri. Centrul notificări va primi un nou aspect, culori noi şi va fi prezent pe noul ecran de blocare. Vor apărea animaţii noi, umbre şi culori mai adânci, acestea toate făcând parte din noul limbaj de design. O funcţie nouă care va fi prezentă în actualizarea Lollipop va fi Smart Lock/Unlock care va bloca/debloca telefonul automat atunci când se află în preajma unui alt dispozitiv bluetooth cu care a fost în prealabil înregistrat. Vom avea îmbunătăţiri şi la partea de baterie şi multe altele.

Actualizarea Android 5.0 Lollipop va apărea prima dată pe telefoanele LG G3 care sunt deblocate şi doar pe urmă pe cele care sunt blocate într-o reţea anume.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here