LG Optimus 4X HD și LG Otimus L7 vor primi update la Android 4.1.2. Anunțul a fost făcut pe blogul LG Germany care au anunțat că ambele telefoane vor primi update-ul la sfârșitul acestei luni. În anunțul lor au mai făcut o precizare importantă, aceea că update-ul este programat să apară, doar că telefoanele care sunt codate pe o anumită rețea s-ar putea să primească update-ul mai târziu din cauza procesului de aprobare din partea rețelei de telefonie.

Android 4.1.2

Versiunea Android 4.1.2 aduce pentru cele două telefoane următoarele :

– Project Butter pentru performanțe mai bune

– Reacții mai bune

– Integrarea Google Now

– Suport pentru Wi-Fi Protected Setup (WPS)

– Funcția Dictate va funcționa și fără o conexiune la internet

Android 4.1.2 nu va fi disponibil prin OTA, ci va trebui să folosiți unealta LG Mobile Support pentru a descărca si instala update-ul. Este recomandat ca înainte să începeți acest proces, să faceți un backup la toate datele din telefon.

7 COMMENTS

  1. Buna ziua am si eu un Lg Optimus 4X HD si nu are limba romana la languages . Daca instalez soft-ul 4.1.2 de pe site-ul LG Romania va afecta in vreun fel telefonul sau nu ? Multumesc

    • Poți să-l instalezi liniștit, nu va afecta cu nimic telefonul. E posibil să-ți adauge și limba română.

  2. As dori niste pasi ca sa urmez sa fac update la lg l7 la android cine ma poate ajuta ca nu stiu ce sa faca sa ii dau ca imi merg greu unele aplicati

    • Salut Gabriel. Update-ul se face cu ajutorul LG Mobile Support Tool. Nu va fi disponibil OTA (over the air), trebuie făcut manual. Dacă nu ai softul îl poţi găsi aici.

      • Sa treci la L7 nu reprezinta chiar un Upgrade. Esti defavorizat cu Sol-ul ptr. ca LG a uitat ca a promis upgrade pentru el, dar L7 are specificatii tehnice mai slabe ca Sol (exceptie ecranul mai mare si Gorilla glass)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.