LG Optimus 4X HD și LG Otimus L7 vor primi update la Android 4.1.2. Anunțul a fost făcut pe blogul LG Germany care au anunțat că ambele telefoane vor primi update-ul la sfârșitul acestei luni. În anunțul lor au mai făcut o precizare importantă, aceea că update-ul este programat să apară, doar că telefoanele care sunt codate pe o anumită rețea s-ar putea să primească update-ul mai târziu din cauza procesului de aprobare din partea rețelei de telefonie.

Android 4.1.2

Versiunea Android 4.1.2 aduce pentru cele două telefoane următoarele :

– Project Butter pentru performanțe mai bune

– Reacții mai bune

– Integrarea Google Now

– Suport pentru Wi-Fi Protected Setup (WPS)

– Funcția Dictate va funcționa și fără o conexiune la internet

Android 4.1.2 nu va fi disponibil prin OTA, ci va trebui să folosiți unealta LG Mobile Support pentru a descărca si instala update-ul. Este recomandat ca înainte să începeți acest proces, să faceți un backup la toate datele din telefon.

7 COMENTARII

  1. Buna ziua am si eu un Lg Optimus 4X HD si nu are limba romana la languages . Daca instalez soft-ul 4.1.2 de pe site-ul LG Romania va afecta in vreun fel telefonul sau nu ? Multumesc

    • Salut Gabriel. Update-ul se face cu ajutorul LG Mobile Support Tool. Nu va fi disponibil OTA (over the air), trebuie făcut manual. Dacă nu ai softul îl poţi găsi aici.

      • Sa treci la L7 nu reprezinta chiar un Upgrade. Esti defavorizat cu Sol-ul ptr. ca LG a uitat ca a promis upgrade pentru el, dar L7 are specificatii tehnice mai slabe ca Sol (exceptie ecranul mai mare si Gorilla glass)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here