Twitter a ajuns cea mai bună platformă de socializare, informare, care a ajuns și în  România.Mulți utilizatori se bazează pe programele desktop destinate twitterului pentru că acestea au o interfață mult mai prietenoasă decât cea web.

MetroTwit este un nou client twitter pentru desktop, un program ingenios care are deja cunoscuta interfață metro, în jurul căruia se creează tot mai multe aplicații.

Aplicația este una simplă, cu un mod foarte intuitiv de folosire, care oferă un mod plăcut de a petrece timpul pe Twitter.Accesarea meniului se face din stânga sus, de unde puteți să schimbați tema (alb sau negru), să alegeți culoarea preferată și să setați clientul după bunul plac.

După instalarea ei, ne logăm la contul personal care are nevoie de autorizare din partea Twitterului.Acesta generează un cod PIN cu care ne autentificăm la Metrotwit.

Pentru utilizarea clientului aveți nevoie de .NET Framework 4, care se instalează automat dacă nu îl aveți deja.Funcționează pe XP, Vista și Windows 7.

Download : MetroTwit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here