Microsoft a decis să înlocuiască oficial brandul Nokia cu Microsoft Lumia pe telefoanele cu Windows Phone. În zilele următoare toate site-urile și conturile de pe rețele sociale ale Nokia vor fi schimbate cu brandul Microsoft Lumia. Microsoft a dezvăluit și faptul că va folosi numele companiei pe fața și spatele următoarele telefoane Lumia.

Pe această cale compania a anunțat că va lansa curând și un nou telefon sub brandul Microsoft Lumia.

Deși toate telefoanele din gama Lumia vor trece la noul nume, Microsoft deține licență pe brandul Nokia pe încă 10 ani și îl vor folosi pentru telefoane obișnuite din gama entry-level. Nu se știe dacă compania se va orienta pe mai multe astfel de telefoane în viitor. Cert este că Microsoft încearcă să păstreze cât mai puține telefoane din această categorie și se orientează mai mult către cele Windows Phone.

Vânzările de telefoane Nokia Lumia au crescut puțin în ultima perioadă și creșterea a venit din Europa, unde brandul Nokia este destul de puternic. Această schimbare de nume poate fi o provocare nouă pentru Microsoft pentru că trebuie să demonstreze că poate vinde și fără brandul Nokia.

 sursa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.