Sunt sigur că aţi auzit deja de Pinterest, cea mai nouă reţea socială care a crescut extraordinar de mult de când a fost lansată. Pinterest conectează oamenii nu doar din prin reţeaua lor de prieteni, ci şi cu ajutorul intereselor lor. În timp ce Facebook oferă siguranţă, Pinterest oferă expunere mai bună a conţinutul, iar acest fapt nu face decât să marească experienţa de sharing a conţinutului. Aceste două lucruri îmbinate pot aduce mai multe beneficii.

În acest articol o să vă arăt cum să utilizaţi Pinvolve, o aplicaţie care va rearanja şi afişa conţinutul în aşa fel încât să imite stilul de pe Pinterest. Aplicaţia va adauga fiecărui articol afişat, un buton ‘pin it’ pentru ca fanii voştri să poate da share pe Pinterest mai uşor.

Facebook Pinterest

Schimbă aspectul Facebook după stilul Pinterest

Pentru a avea aspectul Pinterest, trebuie să mergeţi pe pagina aplicaţiei Pinvolve şi daţi click pe butonul Add to my page.

Pinvolve app

Veţi avea posibilitatea să alegeţi pentru ce pagină de pe Facebook vreţi să instalaţi această aplicaţie. Dacă aveţi mai multe pagini atunci va trebui să selectaţi pagina pe care vreţi să o schimbaţi şi apoi să daţi click pe butonul Add page tab.

Pinvolve add tab

Cam atât aţi avut de făcut, de acum pagina voastră este gata de a fi vizualizată în stilul Pinterest.

Veţi observa că pe pagina Timeline de pe Facebook a apărut o icoană nouă sub cover, de pe care puteţi vizualiza oricând pagina cu ajutorul aplicaţie Pinvolve.

sursa hongkiat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.