Criterion Games a lansat un nou trailer în care este prezentată o scenă din noul lor joc, Need for Speed Most Wanted. Scena prezentată în trailer este una tipică din joc și anume cum scapi de poliție.

Need for Speed  - Most Wanted

Mergând pe stradă la o viteză mică nu îi va enerva polițiști, astfel că toate semnele de stop au fost înlăturare pentru ca concurenții să fie prinși mai ușor. Va trebui să treceți prin blocaje, să găsiți scurtături și să folosiți nitro pentru a scăpa de poliție.

Un lucru interesant din joc este că poți să-ți repari și ajustezi mașina în timpul cursei. Atunci când dai de un blocaj cu țepi poți automat să-ti umflii roțile înapoi, iar când ești atacat poti să-ți ajustezi protecția la impact, astfel că mașina va rezista mai mult.

Polițiștii nu sunt singurii care te urmăresc pentru a te opri din cariera ta. Mașinile rivale sunt de asemenea pe urma ta și vor să te distrugă. Când te afli într-un duel cu o mașină rivală și câștigi atunci ai câștigat și masina lui.

Need for Speed Most Wanted va apărea pe PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita și PC în data de 30 Octombrie 2012. Tot ce am prezentat mai sus puteți urmări în trailerul de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.