Un nou articol pe blogul Building Windows 8 ne evidenţiază câţiva paşi pe care compania i-a luat pentru a îmbunătăţi experianţa de instalare în Windows 8.Echipa a învăţat foarte multe din procesul de instalare din Windows 7 şi îşi folosesc acele cunoştinţe pentru a îmbunătăţi în continuare fiabilitatea şi de a reduce timpul pe instalare a noul sistem de operare.

Echipa de dezoltare Windows 8 s-a concentrat pe două tipuri de consumatori în experienţa instalării : aceia care vor un proces mai rapid şi uşor de a face upgrade la noul sistem de operare şi acei utilizatori care doresc să facă o instalare nouă, dar cu mai mult control asupra opţiunilor de instalare.

Deci, în continuare vom avea tot două metode de instalare.Prima va fi instalarea simplistă pentru utilizatorii care vor face upgrade, care poate fi rulată de pe discul de instalare sau direct de pe internet.Utilizatorii care preferă upgrade vor putea face acest lucru direct online într-un proces cap-coadă, de asemenea Microsoft introduce direct serialul de instalare pentru ca tu să nu trebuiască să îl mai introduci manual.

A doua metodă este cea obişnuită puţin diferită de cea din prezent, utilizatorul are posibilitatea să booteze de pe un DVD sau de pe un USB.Utilizatorii se vor simţi “ca acasă”, cu multe opţiuni de instalare familiare.

Pentru utilizatorii de Windows 7 un proces de upgrade arată cam aşa : descarcă şi instaleaza Upgrade Advisor, rulează Upgrade Advisor, rulează Windows Easy Transfer pentru a salva fişierele şi setările, rulează instalarea Windows 7 şi în final rulează din nou Easy Transfer pentru a restabili setările şi fişierele.Acest proces constă în 4 aplicaţii web diferite şi un total de 60 de ferestre de navigat.

În Windows 8 vom avea integrate, Upgrade Advisor şi Easy Transfer, intr-o singură aplicaţie.Tot procesul de mai sus va deveni un proces care se realizează cu doar 11 click-uri.O să avem o imbunatăţire a procesului cu aproape 82 %.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.