OpenWith Enhanced este o aplicație care înlocuiește aplicația standard “Open with…” din windows 7 cu una mai îmbunătățită.Varianta îmbunătățită “Open with…” sugerează programe suplimentare pentru a deschide un fișier anume, cât și opțiunea de a modifica asociere fișierului cu un program.

În loc de lista cu programele instalate din care trebuie să ghicești care e cea mai bună variantă de a deschide un fișier dat, OpenWith Enhanced extinde lista cu cele mai populare programe care deschid acel tip de fișier.Lista este oferită dintr-o bază de date updatată constant downloadată de pe internet.

Lista este codată în culori ceea ce face mult mai ușor de depistat programele care sunt instalate și care nu.Programele care sunt colorate în roșu nu se află în sistem.

Printr-un dublu click pe un program care nu se află în sistem, oferă posibilitatea utilizatorului de a descărca programul de pe site-ul producătorului.

Când lista programelor Open with… devine încărcată cu aplicații nedorite, OpenWith Enhanced oferă o metodă rapidă și ușoară de a face curat în listă fară a căuta urma lor în regiștrii.

OpenWith Enhanced are două puncte pe care le evidențiază :

  • oferă utilizatorului posibilitatea de a descoperi alte programe cu care se deschid anumite fișiere
  • găsește programe cu care deshide fișiere cu extensii necunoscute, fișiere cu care utilizatorul nu este familiar

Asupra unui lucru vreau să va atrag atenția.Nu uitați că programele sugerate nu sunt întotdeauna neapărat mai bune decât cele care le avem deja instalate și setate ca default.

Download : OpenWith Enhanced

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here