opera mini

Opera a anunţat disponibilitatea browserului Opera Mini pentru smartwatch-ul Samsung Gear S. Până în acest moment Opera Mini a fost disponibil pe o mulţime de dispozitive, de la telefoane până la televizoare sau console de jocuri. Acum, acest browser va fi prezent şi pe noul ceas Samsung Gear S care rulează cu sistemul de operare Tizen.

După informaţiile furnizate pe blogul oficial, Opera Mini a fost optimizat pentru a rula foarte bine pe ecranul mic al ceasului. Opera Mini este cunoscut ca fiind un browser care consumă puţine date şi care se foloseşte de cache bazat pe cloud pentru a încărca rapid paginile web.

Va beneficia de Smart Page de unde veţi putea accesa rapid paginile sau reţele sociale favorite şi gesturi bazate pe touch pentru o naviare uşoară.

Utilizatorii de Samsung Gear S vor putea descărca gratuit Opera Mini din Samsung App Store.

Despre Samsung Gear S

N-am publicat nici un articol despre Gear S până acum, dar vă ofer câteva detalii despre el mai jos.

Samsung Gear S este un ceas deştept care poate rula independent de telefon fiindcă vine cu 3G. Deci veţi putea folosi o cartelă. Are un display curbat Super AMOLED de 2 inch, memorie internă 4 GB şi 512MB memorie RAM.

Nu are cameră foto, dar dispune de conectivitate WiFi, Bluetooth 4.1, USB 2.0. Are o baterie de 300 mAh şi rulează cu sistemul de operare Tizen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here