Mulți dintre noi folosim ca și operator de telefonie mobilă Orange.Eu sunt utilizator PrePay, adică pe cartelă, mult mai avantajos decât un abonament, cel puțin pentru mine.Am minute și sms în rețea. minute naționale și internaționale, tot ce imi trebuie și asta pentru o sumă mică.

Fiind plecat din oraș la munte nu am avut semnal și nu mi-am mai verificat creditul/opțiunea.Știind că se aproprie perioada în care îmi expiră am zis să dau un *133# să văd cum stau cu minutele și restu.De obicei primeam 5 mesaje înapoi pentru fiecare din minute, mesaje, credit, ceva enervant să îți tot sune telefonul la fiecare mesaj.Astăzi am avut o surpriză plăcută, primesc înapoi 2 mesaje și mi-am zis în gândul meu iară nu trimit ăștia toate mesajele … deschid primul sms și observ cum toate detaliile despre opțiune sunt înșirate frumos una după alta.Al 2 -lea mesaj era cu creditul și bonusul pe care îl am, grupate frumos într-un singur sms.

În sfârșit și-a dat seama și ORANGE să facă un lucru bun, au înteles până la urmă că e inutil să trimită 5 sms-uri pentru o informație cerută.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.