Dacă până acum am scris despre Allview doar când lansau un produs nou, astăzi o să prezint un program pe care ei îl pregătesc pentru studenții pasionați de tehnologie. Ei organizează împreună cu Centrul pentru Diplomaţie Publică şi Universitatea Transilvania un maraton de programare numit Entrepreneurship care va avea loc în 28 și 29 Martie la Braşov.

De ce să participi la Entrepreneurship? În primul rând ai posibilitatea de a arăta de ce eşţi în stare, ce idei ai şi cât de bine te pricepi la programare. În plus, creaţile tuturor participanţilor vor fi promovate în ţări din Uniunea Europeană, acesta fiind şi scopul acestui maraton de programare.

Entrepreneurship

Totul se va desfăşura în echipe de câte 2 sau 4 studenţi, iar aceştia pe parcursul a 24 de ore vor trebui să dezvolte o aplicaţie cu utilitate socială care să ruleze pe dispozitivele cu sistem de operare Android. Un exemplu de astfel de aplicaţii sunt cele destinate oamenilor cu dezabilităţi. La finalul competiţiei cele mai bune 3 proiecte vor fi premiate, urmând ca toate lucrările participante să fie donate Comisiei Europene.

Pentru cei interesaţi de alte detalii şi formularul de înscriere puteţi vizita pagina oficială Entrepreneurship.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.