Am întâlnit în ultima perioadă multă lume care aveau probleme cu Youtube pe browserul Chrome.

În ce constau aceste probleme ? Păi la închiderea tabului sau a browserului în timp ce rula un videoclip de pe Youtube, browserul Chrome dădea erori.Eu încă nu am întâlnit această problemă, dar poate unii dintre voi aţi întâlnit-o şi nu aţi găsit o soluţie pentru ea.

Cei de la Google analizează problema şi încearcă să găsească o soluţie definitivă pentru această problemă.Până când se va găsi o soluţie eu vă prezint vouă una simplă şi care are efect.

1. Înainte să închideţi Youtube, daţi click dreapta pe filmuleţ/vidoclip

2. Selectaţi “Stop downloading

3. Gata, aţi scăpat de problemă.

via [reddit]

13 COMMENTS

  1. salut am eu o problema la youtube aduca la tot google chrome cand pornesc google parca ramane alb sau ceva. si cand dau pe youtube imi apare eroare incearca mai tarziu. adica las sa mearga si il inchid nu o pot remedia.

    • Primul lucru ar trebui sa-ti actualizezi browserul Chrome si mai apoi sa verifici daca ai si ultimele drivere pentru placa video instalate.

  2. Sall. Am Google Chrome si pe youtube daca ma uit la un video si dau mai inainte cu cateva min de ex: 1:00 si apas pe banda de redare la 2:30 se opreste redarea si nu mai merge netul deloc pe pc, trebuie sa dau restart.

  3. Buna ziua, am o problema de vre-o 3 zile la redarea clipurilor pe youtube, imi apare: Aaprut o eroare, va rugam incercati mai tarziu. Stiti cumva cum as putea scapa de eroarea asta, intentionat am dezinstalat flash playerul si la reinstalat dar degeaba

  4. salut am si eu o mica problema cu Youtubul cand dau cu mouse-ul pe egram unde este videoclipul imi vibreaza si se mai si intrerupe

  5. eu am avut aceeasi pb…am dat click dreapta pe clipul din youtube –>settings –> debifati enable hardware acceleration…si mie mi s-a rezolvat dupa ce am dat un refresh 😀

  6. eu am ceva probleme la redarea flash…nu crapa dar am o banda verde pe orizontala sus…o sa incerc sa reinstalez browserul poate e asta o cauza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.