Samsung nu a încetat să lucreze anul acesta și vin cu informații despre un nou telefon, Galaxy Grand. Telefonul este foarte asemănător cu Galaxy Note 2, dar va fi un telefon de clasă mijlocie. Va fi echipat cu un procesor dual-core de 1.2 Ghz, un display de 5 inch și rezoluție 800×480, 1 Gb Ram și memorie internă de 8 GB. Galaxy Grand va rula cu Android 4.1.2 și va suținut de o baterie de 2.100 mAh.

Galaxy grand

Specificațiile sunt destul de clare și sunt prezentate foarte bine în imaginea de mai sus. Conform detaliilor tehnice, Galaxy Grand poate fi încadrat la telefoanele de clasă mijlocie, dar după cum arată nu îți dai seama pentru că seamănă foarte mult cu Note 2. Telefonul va fi disponibil în două variante, cu o singură cartelă și dual-SIM.

Samsung dorește ca Galaxy Grand să fie un telefon mai ieftin pe care să și-l permită cei care nu ai bani de Note 2. Așa văd eu acest anunț.

4 COMMENTS

  1. Credeam ca numai HTC face telefoane neinspirate. In numele lui Gates, de ce ar face un telefon cu ecran de 5 inci si cu rezolutia aia slaba??? Telefonul nu are specificatii rele deloc, dar nu il cumpar ca sa am 800×480 pe ecran.

    • Bănuiesc că acest telefon va fi lansat pe piețele unde, un user nici măcar nu se gândește la un Note 2 și alege un telefon mai ieftin. Chiar pare un telefon bun, doar că rezoluția îl cam strică. Poate dacă puneau un alt display, nu mai puteau să-l vândă la un preț scăzut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.