Android Wear

În această toamnă cred că o să avem o mulțime de lucruri interesante în categoria dispozitivelor de purtat. Samsung, potrivit un nou raport CNET, va dezvălui un nou smartwatch cu Android Wear la conferința Google I/O ce va începe săptâmâna viitoare.

De aproape un an, Samsung și-a creat propriile ceasuri smart cu Android, după care au schimbat pe Tizen, iar acum vor să încerce și noul sistem Android Wear creat special pentru dispozitivele de acest gen.

Raportul precizează că Samsung va avea două ceasuri diferite, unul ce va funcționa cu un procesor propriu și un altul cu procesor Qualcomm. Nu se știe care dintre ele va fi prezentat la Google I/O, dar amândouă funcționează bine.

Dacă acest zvon va prinde contur vom avea o competiție bună între LG, Samsung și Motorola, fiindcă toate ceasurile produse de aceste companii vor apărea în același timp. Încă nu ne putem pronunța asupra niciunaia dintre ele pentru că nu se cunosc detalii tehnice și trebuie să așteptăm până când acestea vor fi prezentate oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.