Samsung Galaxy Note 8 este cel mai nou dispozitiv care s-a alăturat familiei Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note 8 rulează cu sistemul de operare Android 4.1.2 si are un display de 8 inch cu o rezoluție 1280×800 pixeli. Note 8 este tableta care intră pe segmentul de dispozitive portabile care sunt considerate ca având mărimea ideală. Samsung Galaxy Note 8 le întrece pe celelalte la capitolul compatibilitate cu S Pen. Tableta este echipată cu următoarea tehnologie S Pen și toate aplicațiile create de Samsung au fost îmbunătățite pentru a suporta și folosi la capacitate maximă S Pen-ul.

Când veți lua S Pen-ul din tabletă, o suită de aplicații optimizate vor fi disponibile imediat printre care și Awesome Note, o versiune nouă a serviciului Chat On sau o versiune specială Flipboard cu funcții specifice ca Air View. Note 8 reface unele elemente din meniu pentru ca S Pen să poată fi utilizat cum trebuie.

Pe partea hardware, Samsung Galaxy Note 8 are un procesor quad-core de 1.6 GHz, memorie RAM 2 GB, momorie de stocare 32 GB si suport pentru card microSD care suportă până la 64 GB, Note 8 va putea fi folosit și ca telefon în unele regiuni datorită HSPA+ 21Mbps 850/900/1900/2100, cu care este echipat. Bateria va fi una mare de 4600 mAh.

Varianta internațională va fi disponibilă începând cu trimestrul 2 al acestui an. Acum vin și vă întreb ce părere aveți despre Samsung Galaxy Note 8 ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.