Samsung nu-i uită pe proprietarii de Samsung Galaxy S2 și face câteva precizări despre update-ul Jelly Bean.

Pe lângă performanțele îmbunătățite pe care le aduce proiectul Butter pe Android 4.1 Jelly Bean, Samsung Galaxy S2 va primi și funcții care sunt întâlnite pe Galaxy S3 cum ar fi Smart Stay, Pop-up Play si Pause în timpul filmării video.

samsung galaxy s2

Câteva aplicații noi își vor face apariția și vor fi preinstalate. Printre acestea pot aminti de Goolgle+, Talk, Play Book, Play Movie, dar și Easy mode pentru utilizatorii noi sau Block mode sunt prezente.

Acest update la Jelly Bean va reduce memoria internă cu 1Gb, de la 12Gb la 11Gb, și va fi folosită pentru a partiție de sistem. Când acest update va fi disponibil, va fi putea făcut doar prin programul KIES pentru că va repartiționa memoria sistemului si va dura în jur de o oră.

Sper ca acest update pentru Samsung Galaxy S2 să fie cât mai repede disponibil, în săptămânile ce vor urma, chiar dacă nu a fost precizata o dată exactă.

sursa

 

2 COMMENTS

  1. Eu inca mai astept un update pentru Samsung Galaxy Ace. Am ramas “blocat” – nu s-a blocat, dar nu am mai avut parte de un update – la 2.3.3.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.