Samsung anunță oficial fratele mai mic a lui S4, Samsung Galaxy S4 Mini. Se aștepta ca acesta să fie anunțat la evenimentul din 20 Junie, dar Samsung a luat-o înainte și astăzi a oferit mai multe detalii oficiale despre el. Oficial, Samsung Galaxy S4 Mini va fi arătat lumii la evenimentul din 20 Iunie.

Samsung Galaxy S4 Mini va avea un display qHD Super Amoled de 4.3 inch. Va fi propulsat de un procesor Snapdragon 400 dual-core de 1.7 GHz, va avea 1.5 GB memorie RAM și 8 GB memorie de stocare. Camera principală de pe S4 Mini va fi de 8 megapixeli, în timp ce camera frontală va avea 1.9 megapixeli, numai bună pentru apeluri video.

Samsung Galaxy S4 Mini va rula cu sistemul de operare Android 4.2.2 și va avea interfața Touch Wiz Nature UX. Va fi disponibil în 2 culori, White Frost și Black Mist.

Samsung Galaxy S4 Mini

Specificațiile complete lui Samsung Galaxy S4 Mini sunt prezentate în imaginea de mai sus, care cred că este destul de clară.

Samsung Galaxy S4 Mini un este un telefon de top, dar JK Shin crede că specificațiile lui sunt îndeajuns de bune pentru a oferi o experiență similară cu cea de pe Galaxy S4.

Dată de lansare și preț

În acest moment aceste detalii lipsesc, nici o informație oficială nu a fost făcută în acest sens. În comunicatul de presă au fost specificate doar culorile in care acesta va fi disponibil la lansare, White Frost și Black Mist. Samsung Galaxy S4 Mini va fi disponibil în mai multe variante pe diferite piețe, incluzând un model cu 4G LTE, un model cu 3G și un model 3G dual-sim.

2 COMMENTS

  1. Sincer sa fiu vad noul S4 mini ca pe o posibila alternativa pentru un viitor telefon. Il iau in considerare pentru ca va fi mai ieftin si va avea toate tehnologiile noi.

    • Nu știu cât de ieftin va fi, părerea mea că va avea un preț destul de măricel, undeva între 1500 și 1800.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.