Fiind nou in lumea blogospherei, acesta este primul meu review pe care il voi face la blogul lui Serginho care s-a gandit sa faca si el un concurs ca mai toata lumea in perioada asta si a pus la bataie cateva premii bune care constau in domenii .com .net .org .info si un banner pe blogul lui.

In urmatoarele randuri o sa incep cu review-ul si o sa incep cu inceputul ­čÖé si adica cu ASPECTUL, primul lucru pe care il observi cand intrii pe blog, acesta fiind unul placut.Culorile sunt de asa fel imbinate incat cititul posturilor este usor.

Tema blogului este frumoasa un stil mai retro cu insertii de lemn peste tot.Culorile temei sunt bune dar cele din sidebar sunt putin cam inchise nu prea se intelege in totalitate scrisul.

La sidebar ai putea reordona putin pe acolo.Abonarea ai putea sa o pui prima pentru a putea fi mai accesibila, norul de taguri ai putea sa il pui la sfarsit, in opinia mea nu prea are asa importanta.

In footer ai ales sa iti pui statistile, nimic rau in asta dar ai putea sa le pui sa fie statice sa nu se mai miste, bannerele nefiind asa multe incat sa nu le vezi toate ai putea la fel sa fie statice, iar cand o sa ai mai multe atunci ideea de trenulet este foarte buna !

Continul este bun, nu prea am ce sa reprosez la el nimic, informatii bune si utile.Keep up with the good work ­čśŤ

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.