Windows 8 Developer Preview este disponibil pentru public încă din luna Septembrie a acestui an.Nu toată lumea a apucat să îl testeze, poate din diferite motive, conexiune slabă la internet şi atunci trebuie să aştepţi mult pentru a-l descărca, calculatorul actual nu îţi permite să îl instalezi într-o maşină virtuală, motivul pentru care nici eu nu l-am încercat.

Pentru acei utilizatori care nu pot să îl testeze, dar vor totuşi să vadă cum se mişcă Windows 8, o pot face acum cu Windows 8 Simulator.După cum îi zice şi numele, este un simulator, un software care îţi permite să simulezi Windows 8 din sistemul tău de operare.Nu este un pachet de transformare, este un simplu program care poate fi instalat şi dezinstalat ca oricare program.

După instalare puteţi rula simulatorul care deschide o fereastră nouă în forma unui monitor şi care începe prin ecranul de boot.

După secvenţa de boot va apărea ecranul de login, după care apare interfaţa Windows 8 care conţine câteva aplicaţii, facebook, twitter, youtube, care funcţionează şi pot fi testate.

Experienţa pe care o oferă simulatorul nu se apropie foarte tare de ceea ce este Windows 8, dar poate să ofere un impuls care să vă trezească şi mai mult interesul pentru noul sistem de operare Windows 8.

Descarcă Windows 8 Simulator

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.