Sony Xperia Tablet Z

În zilele ce au trecut, pe internet au circulat zvonuri legate de o nouă tabletă de la Sony numită Xperia Tablet Z. Zvonurile s-au adeverit și Sony a anunțat oficial tableta Xperia Tablet Z pentru piețele din Japonia, pentru moment. Tableta este omologul telefonului Xperia Z care a fost lansat recent la CES2013.

Xperia Tablet Z

Xperia Tablet Z are un ecran LCD de 10.1 inch și o rezoluție 1920 x 1200 pixeli și folosește motorul de procesare Sony Bravia 2. Procesorul este unul quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro de 1.5 Ghz, are 2 Gb RAM și 32 Gb memorie internă cu posibilitatea de a o extinde cu card SD. Tableta dispune și de un cip NFC. Sony va include pe această tabletă și noua lor cameră de 8.1 megapixeli cu senzor Exmor R. Când va fi lansată, Xperia Tablet Z va rula cu Android 4.1.

Xperia Tablet Z

Sony Xperia Tablet Z va fi o tabletă subtire și ușoară, având doar 6.9mm grosime și cântărește doar 495g. Tableta este de asemenea rezistentă la apa ca și telefonul Xperia Z. Anunțul făcut de Sony spune că tableta va suporta și LTE, dar nu se știe în ce formă va fi atunci când va apărea pe piețele din Statele Unite sau Europa.

Prețul și disponibilitatea nu sunt cunoscute în momentul de față, dar sper că congresul MWC va aduce detalii noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.