Sony dezvăluie încă două telefoane la seria Xperia, două smartphone-uri care vin cu sistem de operare Android.

Să începem cu Sony Xperia Go care vine cu sistem de operare Android 2.3, cu promisiunea de la Sony că va avea un update la Android 4.0 ICS. Vine cu un Reality Display de 3.5 inch şi este pus în funcţiune de un procesor dual core de 1 GHz. Este echipat cu o cameră de 5 megapixeli.

Sony Xperia GO

Sony Xperia Go este creat pentru a fi un telefon dur, este rezistent la praf şi la apa şi va fi disponibil în trei culori, negru, alb şi galben. Se va lansa în Europa în semestrul al treilea din 2012.

Al doilea smarphone care se aliniază la seria Xperia este Sony Xperia Acros S. Telefonul va veni cu sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Acros S va avea un ecran de 4.3 inch HD Reality Display cu o rezoluţi 1280×720 pixeli. Va fi pus în funcţiune de un procesor dual core de 1.5 Ghz.

Sony Xperia Acros S

Xperia Acors S va avea două camere, una frontala capabilă 720p HD pentru video chat şi o cameră principală de 12 megapixeli pentru poze şi înregistrare video.

Sony Xperia Acros S va fi disponibil în trei culori; alb, negru şi roz. Alte detalii despre dată de lansare sau preţ nu sunt cunoscute.

via Sony

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.