Sony

Sony a anunțat oficial un update la Jelly Bean pentru trei telefoane din seria Xperia și anume, Sony Xperia P, Xperia Go și Xperia E dual. Toate aceste trei telefoane vor primi update la Android Jelly Bean 4.1 începând cu această săptămână. Update-ul va avea loc gradual, ca de obicei și va dura câteva săptămâni până când toți utilizatorii vor primi acest update.

Odată cu update-ul la Android 4.1, telefoanele Sony vor primi și câteva funcții folositoare, printre care pot să amintesc versiuni noi ale aplicațiilor Walkman, Album și Movies. Modul Battery Stamina este acum parte din sistemul de operare și are scop să să păstreze puterea bateriei atunci când ecranul telefonului este oprit. Funcțiile obișnuite de pe Jelly Bean vor fi și ele prezente, de exemplu Google Now.

Nu toate modelele Xperia vor putea să descarce acest update OTA (over the air). Update-urile care sunt de obicei mai mari, cum este cel pentru Xperia Go, vor putea fi descărcate folosind software-ul de la Sony.

Următoarele telefoane din seria Xperia care vor primi update-ul la Android 4.1 sunt Xperia S, Xperia SL, Xperia Ion și Xperia Acro S. Acest lucru se va întâmpla pe la sfârșitul lunii Mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.