Speccy un nume cam ciudat pentru un program care oferă informaţii despre calculatorul tău, dar in acelaşi timp dacă facem o analogie între specii şi tipul sau informaţiile pe care le oferă despre componentele unui calculator, până la urmă se leagă.

Acest program este o unealtă utilă care adună informaţii din cele mai complete despre partea hardware a calculatorului.Te gândeşti la ce poate fi util.Păi un simplu exemplu ar fi : te hotăreşti să faci un upgrade la calculatorul/laptopul tău şi nu ai destule detalii despre componentele hardware, iar acest program îţi poate oferi aceste detalii de care ai nevoie pentru a putea achiziţiona componentele compatibile cu ceea ce ai tu în prezent.

Pe lânga detaliile oferite, o să observaţi că Speccy vă indică şi temperaturile plăcii de bază, a hdd-urilor cât şi a procesorului.Vă mai oferă posibilitatea de a salva aceste informaţii într-un document XML sau TEXT.

Speccy poate fi folosit pe Windows 7 ( 32 şi 64 biţi), Windows Vista şi Windows XP.Există şi o versiune portabilă a acestui program care o puteţi downloada de aici.

Download : Speccy


4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.