Windows 8 nu a fost lansat de multă vreme și a venit cu o nouă interfață Metro care a unit experiența de pe un calculator desktop cu experianța de pe sistemele de operare de pe mobile. Din această cauză multă lume s-a plâns că pentru a se obișnui cu noul sistem de operare va trebeui să treacă ceva vreme.  Cele mai multe nemulțumiri au fost îndreptate către lipsa butonului de Start și cât de greu este să oprești sistemul de operare, fiind nevoie de mai mulți pași.

Pentru a veni în ajutorul vostru, vă prezint 5 cărți gratuite din care veți învăța cum să stăpâniți foarte bine Windows 8. Pentru a merge și descărca o carte, va rog dați click pe titlul fiecăreia.

1. Windows 8 for Dummies

Este unul din cel mai popular ghid Windows 8 pe care îl veți găsi pe internet. Este publicat de către băieții care se ocupă de foarte multe ghiduri destinate ‘for dummies’ împreună cu Dell și Microsoft. Acest ghid face referire la toate dispozitivele ce rulează Windows 8, inclusiv cele cu touchscreen, laptopuri sau sisteme desktop.

windows 8

 

2. Windows 8 Accessibility

Microsoft știe cât de greu este să te acomodezi cu noua interfață și a lansat o carte intitulată Acessibility cu materiale care vă vor ajuta să înțelegeți toate elementele noi și să vă familiarizați cu ele.

windows 8 accessibility

3. Getting started : Guide to Windows 8

Siteul MakeOfUse a lansat recent un ghid pentru începători pentru a se putea descurca prin sistemul de operare. Ghidul vă ajută să navigați prin windows și să învățați cum se fac anumite chestii pe toate dispozitivele care rulează cu acest sistem de operare.

Pentru a descărca acest ghid trebuie doar să doar să dați linkul mai departe pe Facebook, Twitter sau Google+.

4. Introducing Windows 8 – An overview for IT Professionals

Acest ghid este destinat pentru cei care vor să aibă cunoștințe mai bune despre acest windows, de exemplu profesioniștii din IT, pentru că există foarte multe modificări pe care le aduce și care nu sunt ceva obișnuit pentru un utilizator obișnuit. În cele 147 de pagini veti găsi cum se poate îmbunătăți sistemul de operare pentru internet, securitate și toată experiențele care vă vor ajută să înțelegeți mai bine modificările pe care le are.

5. Programming Windows 8 Apps With HTML, CSS, And JavaScript!

Pentru persoanele care sunt mai creative și vor să cunoască mai multe despre cum se realizează o aplicație pentru Windows 8, acest ghid este perfect. Veți descoperi cum se crează și dezvoltă o aplicație, dar și alte informații utile în relația cu noul magazin de aplicații.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.