Swiftkey Flow este ultima versiune a celei mai populare tastaturi de pe Android. Noua versiune Swiftkey aduce un nou mod de a scrie mesajele și o funcție inovativă care îți permite să scri un mesaj fară a ridica degetul de pe ecran. Poate fi o veste bună pentru unii dintre noi care sunt mai leneși atunci cânt tastează.

Swiftkey Flow

Ieri dezvoltatorul Swifkey anunța o versiune beta și iată că astăzi este deja disponibilă și poate fi testată dacă ești membru al programului VIP. Programul este gratuit și orice se poate înscrie.

Funcția principală a acestei noi versiuni a tastaturii Swiftkey este numită Flow through space. Asta presupune că atunci când scri un mesaj să nu mai ridici degetul pentru a apăsa Space, doar să-l treci pe deasupra lui. Totuși, poate fi incomod atunci când scrieți o frază mai lungă. E bine să mai ridicați degetul din când în când pentru a nu strica mesajul.

Pe lânga Flow, Swiftkey aduce și alte teme din care poti alege și câteva îmbunătățiri la nivelul utilizării. Rămâne acceeași tastura foarte bună pe care o cunoașteți.

Dacă vreți să o încercați intrați în programul VIP, după care aștept să-mi spuneți ce părere aveți despre ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.