Swiftkey Flow este ultima versiune a celei mai populare tastaturi de pe Android. Noua versiune Swiftkey aduce un nou mod de a scrie mesajele și o funcție inovativă care îți permite să scri un mesaj fară a ridica degetul de pe ecran. Poate fi o veste bună pentru unii dintre noi care sunt mai leneși atunci cânt tastează.

Swiftkey Flow

Ieri dezvoltatorul Swifkey anunța o versiune beta și iată că astăzi este deja disponibilă și poate fi testată dacă ești membru al programului VIP. Programul este gratuit și orice se poate înscrie.

Funcția principală a acestei noi versiuni a tastaturii Swiftkey este numită Flow through space. Asta presupune că atunci când scri un mesaj să nu mai ridici degetul pentru a apăsa Space, doar să-l treci pe deasupra lui. Totuși, poate fi incomod atunci când scrieți o frază mai lungă. E bine să mai ridicați degetul din când în când pentru a nu strica mesajul.

Pe lânga Flow, Swiftkey aduce și alte teme din care poti alege și câteva îmbunătățiri la nivelul utilizării. Rămâne acceeași tastura foarte bună pe care o cunoașteți.

Dacă vreți să o încercați intrați în programul VIP, după care aștept să-mi spuneți ce părere aveți despre ea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.