Deja ne-am obişnuit ca marii producători de telefoane să scoată la iveală câte un nou produs la câteva luni.Este foarte greu să ţii pasul cu noutăţile, aşa că vă prezint eu pe scurt la ce să vă aşteptaţi în această lună Februarie.

Windows Phone 7, iOS şi Blackberry

Nu există nici un telefon Windows Phone care să fie planificat să apară această lună, posibil lună viitoare să ne aşteptă la Nokia Lumia 900 şi HTC Titan 2.

Nici Apple şi nici RIM nu au nici un telefon sau tabletă anunţate pentru această perioadă.

Android

Acest segment de piaţa se va bucura de mai multe apariţii, Motorola, LG şi Samsung având câteva noi lansări.

LG Connect 4GSmartphone cu un procesor dual-core de 1.2 Ghz şi memorie RAM 1GB.Display-ul telefonul este unul NOVA de 4-inchi care mai beneficiază şi de cameră foto de 5 megapixeli.Este aşteptat să apară în luna Februarie şi va funcţiona cu sistemul de operare Android 2.3.

LG Prada 3.0Este ultimul telefon pe care LG l-a scos din categoria “fashion” şi are un design nou.Pentru cine este interesat, telefonul are un ecran IPS LCD de 4.3 inch, cameră de 8 megapixeli şi 1 GB memorie RAM.Procesorul dual-core TI OMAP 4430 va funcţiona cu sistemul de operare Android 2.3

Motorola Droid 4Zvonurile anunţau acest telefon pe data de 2 Februarie, dar rămâne de văzut dacă acestea se confirmă.Telefonul funcţionează cu un procesor dual-core TI OMAP 4330 de 1.2 Ghz, are un display LCD qHD de 4 inch şi o cameră de 8 megapixeli capabilă de înregistrare 1080p.

Samsung Galaxy ACE PlusSuccesorul lui Galaxy Ace vine cu un procesor single-core de 1.2 Ghz şi 512 MB memorie RAM, un display LCD de 3.65 inch cu o rezoluti de 320×480.Camera telefonului este de 5 megapixeli şi funcţionează cu Android 2.3.Galaxy Ace Plus este aşteptat să apară în Europa pe la mijloculul lunii Februarie.

Samsung Galaxy S AdvanceEste vorba despre un mic upgrade al lui Galaxy S, avâng acelaşi design, acelaşi ecran WVGA Super Amoled de 4 inch, camera de 5 megapixeli şi sistemul de operare Android 2.3.Singura diferenţa o face procesorul, care acum este dual-core de 1 Ghz.

Cam astea ar fi prezenţele notabile din aceasta lună, deşi multe dispozitive au ca dată de lansare trimestrul 1 in 2012, ceea ce înseamă undeva in Februarie – Martie, dar nu se ştie sigur.

imagini preluate de pe GSMArena

5 COMMENTS

  1. Cam slabuta oferta pentru luna februarie, totusi sunt curioasa sa aflu mai multe despre noul LG Prada 3.0. Designul este interesant, totusi cred ca cei de la LG sunt capabili de mai mult decat atat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.