M-am gandit sa fac un tutorial prin care sa va arat cum puteti sa va uitati la meciurile/sporturile preferate.Eu consider ca aceasta metoda este cea mai simpla si este doar pentru sporturi.Exista si optiunea Live TV dar pentru Romania exista doar TVR1.

1.Cel mai folosit program de streaming este Sopcast.Donwloadati ultima versiune de aici , o sa aveti nevoie.

2.Accesam situl www.myp2p.eu care ofera programul tuturor sporturilor gratuit.Linkul direct catre Live Sports este http://myp2p.eu/index.php?part=sports

3.Aici la sectiunea Live Sports alegem ce sport dorim sa urmarim, eu o sa va arat pentru fotbal.

 

Alegem Football
Alegem Football

 

4.Dupa ce am ales optiunea football o sa vedeti o lista cu toate meciurile din ziua respectiva si orele la care se joaca.Aici cauta ce meci dorim sa il vedem si in dreapta meciului avem un buton pentru live (un televizor).

Selectam butonul pentru live !
Selectam butonul pentru live !

5.Dupa ce am ales butonul de Live ne apare o lista cu toate programele pe care se transmite meciul, in cazul meu CFR – Timisoara.

Din lista de programe ne alegem unul care transmite pe Sopcast, si sa aiba un bitrate cat mai mare.Dam butonul Play si se deschide o fereastra pe care dam OK, adica sa deschida automat programul Sopcast.Daca programul ales este offline atunci ne ducem inapoi la lista de programe si alegem altul.

6.In continuare ne bucuram de meci !

Nu conteaza ce sport alegeti, pasii de urmat sunt aceeasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.