Twitter a actualizat aplicația pentru Android și iOS cu câteva schimbări ale interfeței. Primul lucru pe care îl veți observa este o nouă pagină unde scrieți mesajele, în loc de ecran popup acum apare ca un ecran nou peste cel actual. Atunci când scrieți un mesaj veți vedea fonturi mai mari și un lucru important e că au schimbat complet modul cum adăugați și vizualizați imaginile.

Twitter

Când veți dori să puneți o imagine, în partea de jos a ecranului se va deschide o fereastră unde veți avea acces la toate imagini voastre, indiferent de locația acestora pe dispozitiv. Veti putea să selectați o anumită poză, dintr-un anumit folder, fară să căutați prin toate imaginile din telefon.

După ce imaginea a fost adăugată veți vedea noul mod de vizualizare a imaginilior, în care veți vedea imaginea exact cum ea va apărea și în tweet, plus că veți avea posibilitatea să vedeți cum arată tweetul după ce îl veți posta.

În această nouă versiune, Twitter are și un design nou al timeline-ului care acum este afișat pe întreg eranul, nu mai avem spațiul alb în stânga și dreapta. Notificările au fost de asemenea îmbunătățite și dispozitivele care ruleaza cu Android 4.0 sau mai bun, vor avea detalii precum avatare sau puteți urmări cum alte persoane interacționează cu voi (reply, retweet, etc). Puteți de asemenea primi o notificare când un prieten intră pe Twitter.

Pe lângă aceste noutăți, avem bineînțeles cunoscutele remedieri ale erorilor și îmbunătățiri ale performanței.

Aplicația Twitter pentru iOS poate fi descărcată de aici, iar versiunea pentru Android o puteți instala folosind linkul de mai jos.

[pb-app-box pname=’com.twitter.android’ name=’Twitter’ theme=’dark’ lang=’en’]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.