Twitter anunță un update nou pentru aplicația mobilă pentru care adaugă două noi funcții legate de imagini. Una dintre ele ar fi photo taging, care vă va permite să puneți tag pe o persoană din fotografie; cealaltă funcție vă va permite să adăugați până la 4 poze într-un tweet.

Twitter photo tag

Funcția Photo Tag vă permite să adăugați tag pentru 10 persoane într-o fotografie și cele 140 de caractere vor râmâne neatinse, rămân pentru scrierea mesajului. Dacă sunteți o persoană pe care se pune tag, atunci veți primi o notificare. Toate notificările și cine are dreptul să vă dea tag pot fi modificate din setări.

Funcția a doua vă permite să adăugați 4 imagini într-un tweet, astfel se va crea automat un colaj. Dacă vreți să vedeți o singură imagine, se face doar un singur click/tap pe ea și se va deschide imaginea, după care puteți naviga prin tot grupul.

Twitter 4 imagini

Update-ul apare prima dată pe aplicația de pe iOS, după care va urma Android și apoi și pe web. Twitter precizează că ambele funcții vor fi disponibile chiar și când facem embed la un tweet.

Pentru a primi ultimele funcții descărcați aplicația pentru Android și iOS.

1 COMMENT

  1. Sunt expresii care nu sunt detaliate pe înțelesul tuturor. În rest totul este bine . Mult succes!!.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.