Un Twitter update vine după ce în ultimele săptămâni Instagram s-a decis să renunțe la suportul pentru vizualizarea pozele în timeline-ul de pe Twitter. Twitter a venit cu propriile filtre foto asemănătoare cu cele instagram. Acest update aduce pentru Android și iOS numai puțin de 8 filtre vintage diferite cu ajutorul serviciului online Aviary. Vestea bună continuă. Înainte de a urca o poză, puteți vedea cum arată fiecare filtru pus pe poză. Pe lângă aceste filtre, acest update mai aduce și alte opțiuni de îmbunătățire a unei fotografii, printre care și luminozitate sau saturație, cropping sau scaling.

Twitter update

În acest moment aveți de ales dintre 8 filtre diferite : Vignette, Black&White, Warm, Cool, Vintage, Cinematic, Happy și Gritty. Toate acestea sunt valabile pentru Android și iOS.

photo filter photo filter

Pentru cine vrea să încerce aceste noi funcții pe care le aduce acest Twitter update, trebuie să descarce ultima versiune corespunzătoare sistemului de operare de pe device. Aveți mai jos linkul către aplicația Twitter.

Twitter pentru iOS

Twitter pentru Android

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.