Acum trei zile Twitter a anunţat pe blogul oficial că va trimite pe email un fel de newsletter săptămânal în care este prezentată activitatea de pe Twitter.

Emailul va avea un design asemănător cu cel al tabului ‘Discover’ şi va conţine cele mai relevante tweeturi şi celelalte activităţi ale prietenilor cu care eşti conectat pe Twitter.

De asemenea veţi vedea şi tweeturile cele mai populare văzute de către cei pe care îi urmăreşti, chiar dacă nu ei au scris acel tweet. Poţi vedea cine din reţeaua ta a dat retweet sau a adaugat la favorit acel tweet, poţi da ‘View details’ pentru a vedea discuţiile pe seama acelui mesaj.

Acest newsletter va fi disponibil pentru toată lumea în săptămânile ce vor urma. Ca şi celelalte notificări primite de la Twitter şi acest email poate fi modicat din Notification Settings.

 

2 COMENTARII

  1. Un nou prilej sa-mi bifeze iar toate optiunile sa primesc email desi le debifasem acum ceva vreme. Oricum, e interesant newsletter-ul saptamanal, nu multi apucam sa citim toate “ciripelile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.