V1 Viper S 4G

Allview lansează astăzi primul telefon cu 4G din propriul portofoliu. V1 Viper S 4G este prezentat în cadrul Mobility Reseller Days în Polonia.

V1 Viper S 4G este un dual-sim performant care are încorporat și tehnologia LTE care oferă conexiuni la internet cu viteze de download de până la 150 Mbps și upload de până la 50 Mbps.

Vine cu un procesor quad-core Snapdragon de 1.2 GHz, 2 GB memorie RAM, 16GB memorie internă și un display mare de 5 inch ce oferă o rezoluție de 1280×720 pixeli.

Viper S 4G este un telefon subțire, are doar 6.9 mm grosime și producătorul îl cataloghează drept fiind printre cele mai subțiri telefoane cu 4G. Telefonul rulează nativ cu sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

O descriere mai detaliată a telefonului o puteți citi pe site-ul Allview.

Allview V1 Viper S va fi pus în vânzare, stadiul precomandă, pe site-ul producătorul începând de astăzi și va avea un preț de 1199 lei

1 COMENTARIU

  1. Rupe tot, romanii nostrii nu au stat cu mainile in san si au dat peste nas celor de la samsung, htc si sony, aproape au declansat o furtuna pe piata smartphone cei de la allview cu telefoanele lor quad core. Cred ca in cativa ani allview va depasi samsung lca si cifra de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here