Se pare că Samsung nu stă deloc și are în plan scoaterea pe piață a unor noi telefone și tablete. Nu e de mirare ca Samsung se gândește să producă ceva nou, de altfel toate companiile mari sunt într-un proces continuu de dezvoltare. Avem câteva zvonuri care indică că Samsung pregătește noi telefoane și tablete.

Samsung

Sursele citate ca fiind din Korea de Sud, susțin că generația următoare de device-uri Galaxy S, posibil Galaxy S 4, este cunoscută în interior ca fiind Project J. Se cunoaște că Samsung va anunța noul Galaxy S în luna Aprilie.

O nouă variantă de Galaxy Note, mai ieftină, este raportată ca fiind în producție. Se pare că dispozitivul va fi îndreptat către piața europeană si nu va avea S Pen, posibil nici să nu poarte brandul “Galaxy Note” atunci când va apărea.

În final este vorba despre o tabletă de 13.3 inch cu tastatură querty separată, care va fi lansată pentru a concura cu tableta Asus Transformer. Nu se cunoaște dacă aceasta va rula cu Android sau cu alt sistem de operare.

Trebuie ținut minte că aceastea sunt doar zvonuri și nu trebuie crezute în totalitate. Cel mai bine e să așteptăm lunile ce vor urma când vor avea loc evenimentele CES și MWC.

via AndroidCentral

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.