Bitdefender a lansat o aplicație gratuită, 60 Seconds Virus Scanner,  care oferă utilizatorului o protecție suplimentară prin intermediul unei tehnologii bazate pe cloud, care informează asupra tuturor amenințărilor active.

Bitdefender 60 Seconds Virus Scanner oferă utilizatorilor de PC siguranța că sistemul lor este verificat de o tehnologie proactivă de scanare care este disponibilă gratuit oricând.

Tehnologia pe care o folosește Bitdefender s-a clasat în mod constant pe primul loc la toate testele de detecție realizate de AV-Test și AV-Comparatives.

[quote_simple]’’Cu 60-Second Virus Scanner ne propunem să aducem tehnologia noastră de top pe cât mai multe calculatoare. Suntem convinși că va impresiona utilizatorii de PC-uri prin eficiență și modul discret de funcționare. Ne așteptăm ca aplicația gratuită să fie folosită de foarte mulți dintre cei care folosesc deja un ativirus, dar își doresc să afle dacă dacă soluția blochează toate amenințările informatice’’[/quote_simple]

Aplicația poate funcționa alături de orice alt program antivirus, permitând utilizatorului să verifice dacă softul de securitate iși face bine treaba. 60 Second Virus Scanner lucrează în mod discret și trimite alerte în timp real pe măsură ce detectează viruși. Tehnologia bazată pe cloud nu afectează deloc sistemul din punct de vedere al consumului de resurse.

Încearcă acum 60 Second Virus Scanner.

PC GARAGE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.