A trecut ceva timp de la ultimul meu review și sper că nu mi-am ieșit din mână. Review-ul pe care urmează să-l fac este despre un acumulator de Galaxy Note 3 pe care l-am primit de la Vetter. Este ceva nou pentru mine pentru că în trecut am făcut review-uri doar la telefoane sau tablete. O să fie mai mult o părere personală despre acest acumulator pe care îl folosesc de aproximativ 2 săptămâni.Acumulator Vetter Galaxy Note 3

Detalii tehnice:

  • Capacitate: 3200 mAh
  • Tip celula: Li-Ion
  • Tensiune: 3.8V
  • Dimensiuni:53.2 x 80.4 x 5.4
  • Greutate: 55g

Am fost puțin cam reticent la început pentru că nu credeam că un astfel de acumulator, care nu este original, poate să-mi îmbunătățească timpul de ultilizare al telefonului, dar m-am înșelat. Acumulatorul era încărcat 56% când l-am pus prima dată în telefon și am rămas impresionat de timpul de utilizare pe care l-am avut.

Vă spun de acum de la început că acest acumulator mă ține mult mai mult ca acumulatorul original și e un acumulator pe care îl recomand oricui are nevoie de o baterie nouă pentru Galaxy Note 3. Detalii despre acumulator găsiți și pe pagina producătorului.

Nu am făcut vreun test pretențios cu acumulatorul, nu am făcut un test de anduranță pentru fiecare tip de utilizare în parte (vorbit, browsing, playback video) pentru că pentru mine un astfel de test nu este foarte relevant atunci când aleg un acumulator sau chiar un telefon/tabletă. Utilizarea unui dispozitiv diferă de la utilizator la utilizator și astfel durata de viață a unui acumulator este diferită pentru fiecare.

Din perspectiva mea, care folosesc telefonul toată ziua si nu am nicio aplicație care să-mi limiteze resursele telefonului, pot spune că acumulatorul de la Vetter face față cu brio și mă duce de pe o zi pe alta fară să îl încarc, ceea ce cu acumulator original nu mai puteam. Folosesc datele mobile 4G non-stop și Wi-Fi acasă, câteodată ambele fiind active în același timp. Browsing pot zice că fac moderat, folosesc foarte mult aplicația Whatsapp, camera telefonului și vorbit la telefon tot moderat.

Acumulatorul de la Vetter pentru Galaxy Note 3 este foarte bun și merită folosit chiar în detrimentul unui acumulator original pentru că va oferi aceleași performanțe.

PC GARAGE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.