Allview a lansat pe piață două produse noi, smarphone-ul Allview H2 Qubo si tableta Viva H8. Pe lângă acestea, a fost prezentată și tehnologia Smart2View cu ajutorul căreia utilizatorul poate transfera conținul de pe tabletă sau telefon pe orice televizor cu ieșire HDMI.

Încep cu telefonul Allview H2 Qubo care vine un procesor quad-core de 1.2 GHz, memorie RAM 512 MB și memorie de stocare 4 GB, dar care poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Are o cameră de 5 MP capabilă să înregistreze video în format HD. H2 Qubo este un telefon dual sim ce are un display de 4.5 inch și rulează cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

H2 QuboAllview H2 Qubo are un preț de 949 lei împreună cu tehnologia Smart2view și 849 lei fără Smart2view.

[divider]

Tableta Viva H8 are un display IPS LCD de 7.9 inch și rezoluție 1024X768, procesor Cortex A7 Quad Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 1 GB si procesor grafic Power VR SGX 544 cu 8 nuclee. Memoria de stocare este de 8 GB, dar poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Camera tabletei este identică cu cea a lui H2 Qubo, adică o cameră de 5 MP capabilă de înregistrare video HD și care are opțiunile time lapse și fotografiere panoramică.

Viva H8Prețul tablei Viva H8 este 1099 lei cu Smart2View și 999 lei fară această tehnologie.

Mai jos aveți un filmuleț în care este prezentată tehnologia Smart2View.

PC GARAGE

1 COMENTARIU

  1. Imi place tare mult noul telefon H2 Qubo. Are un display generos potrivit pentru rulat jocuri sau vizionat videoclipuri si o camera principala de 5 Mp cu care poti sa surprinzi cele mai frumoase momente din viata ta. Pretul este unul forte bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.