Allview a lansat astăzi X1 Xtreme, telefon care devine vârful de gamă al companiei și care intră în categoria celor high end din toate punctele de vedere. Allview X1 Xtreme vine cu specificații de top și aici mă refer la display mare de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, 3 GB memorie RAM și procesor Snapdragon 800 quad core de 2.15 GHz.

X1 Xtreme

Cu lansarea acestui telefon Allview a ieșit din tiparul lor și acum oferă un telefon cu specificații care se poate bate de la egal la egal cu ceilalți granzi de pe piață.

Telefonul X1 Xtreme este unibody și are un design elegant, margini foarte subțiri și un ecran care ocupă aproape toată suprafața, acesta fiind protejat și de Gorilla Glass 3. Ce mai trebuie remarcat este că Allview a decis să mărească și memoria internă, aceasta fiind de 32 GB pe acest terminal.

Ca și restul specificațiilor, camera principală respectă planul și oferă 16 MP pentru a face poze în orice condiții, iar cea frontală oferă 8 MP pentru apeluri video sau autoportrete. Nu cred că am mai văzut vreun alt telefon cu cameră frontală de 8 MP, o premieră aș zice.

Mai multe detalii despre X1 Xtreme puteți vedea și citi pe pagina oficială destinată telefonului.

Prețul telofonul este 1999 lei și momentan este disponibil pe site la precomandă, incepând din 31 Martie 2014 să se facă și livrările.

PC GARAGE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.