Home Internet AMPPS. Instalează WordPress, Joomla pe desktop

AMPPS. Instalează WordPress, Joomla pe desktop

2

AMPPS este o colecție de programe Apache, Mysql, PHP, Perl, Python, etc, tot ce ai nevoie pentru a dezvolta un website, care poate fi instalat pe un calculator desktop sau pe o rețea.Cu ajutorul acestui program poți coda, testa PHP, Perl, Python și peste alte 200 de scripturi și aplicații web, pe calculatorul tău desktop, poți customiza iar apoi le poți publica în online.

Cu ajutorul auto-installeruli AMPPS poți instala o aplicație web doar cu un singur click.Poți alege dintr-o mare varietate de aplicații care pot fi instalare ușor, incluzând portale web, soluții e-commerce, bloguri, rețele sociale, CMS-uri, forumuri și multe altele.

Când vrei să instalezi o aplicație cu ajutorul AMPPS nu trebuie să cunoști Mysql, să creezi tabele sau să configurezi fișiere, programul o face în locul tău.Nu trebuie decât să alegeți un script și AMPPS se ocupă de descărcarea lui și instalarea pe desktop sau pe server web.

În librarie AMPPS puteți găsi aplicații populare cum ar fi WordPress, Joomla, b2evolution, Drupal, StatusNet, phpBB, myBB, bbPress, Gallery, MediaWiki, etc, în total 229 de aplicații.

O să vă pun un video unde puteți urmări cum se instalează WordPress cu ajutorul AMPPS.

Vizitează site-ul AMPPS.

Download : AMPPS 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.