Angry Birds a adus până acum colaborări populare cu Rio și Star Wars, dar acum lupta dintre păsări și porci va trece la un alt nivel. Rovio și Hasbro au anunțat un parteneriat din care va rezulta Angry Birds Transformers, joc ce va aduce Autobirds care vor lupta contra Deceptihogs. Această colaborare oferă de asemenea fanilor posibilitatea de a cumpăra o ediție limitată Autobirds. Dacă doriți să vă detensionați în urma jucării jocului, puteți merge pe funsquishies.co și să cumpărați unul acum.

La momentul de față nu se cunosc prea multe detalii despre joc, Rovio precizând că acest parteneriat cu Hasbro nu va aduce doar jocul, ci și materiale de merchandising care vor include cu siguranță jucării.

De pe pagina oficială Angry Birds Transformers nu se poate distinge mare lucru, doar personaje ca Optimus Prime, Bumblee Bee, Megatron sau Starscream.

Data oficială de lansare nu este precizată și va trebui să mai așteptăm până când Angry Birds Transformers își va face debutul pe platformele mobile.

 

PC GARAGE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.