Gmail Logo

Google a anunţat o nouă actualizare pentru aplicaţia GMail pe Android care aduce câteva funcţii noi foarte utile. Una dintre ele şi cea mai importantă este posibilitatea de a salva ataşamentele unui mail direct în Google Drive. Designul aplicaţiei a suferit şi el câteva modificări, dar nimic major.

În versiunile anterioare aveaţi posibilitatea doar să vizualizaţi ataşamentele sau să le descărcaţi pe dispozivit. Cu acest nou update veţi putea să le salvaţi direct în Drive şi astfel economisiţi spaţiul de pe dispozitiv.

Pe partea de interfaţă au apărut mici modificări, cele mai vizibile fiind pentru cei care scriu de la dreapta la stânga (RTL). Până acum era doar textul care mergea de la dreapta la stânga, acum toată inferfaţa se mută în dreapta. Opţiunile Settings, Help şi Feedback au apărut şi ele în meniul din sidebar.

O altă funcţie interesantă pe care Google o introduce în GMail este explicaţia pentru mesajele Spam. Uneori detecţia Spam este agresivă şi descoperim chiar şi mailuri bune care au fost trecute ca fiind spam. De acum GMail va oferi o explicaţie pentru fiecare mail care a fost detectat ca spam.

Actualizarea se face prin Google Play Store şi durează câteva zile. Mai multe detalii despre aplicaţie şi noutăţile aduse de această actualizare le puteţi citi pe Google+.

[pb-app-box pname=’com.google.android.gm’ name=’Gmail’ theme=’discover’ lang=’en’]

PC GARAGE
Articolul precedentHTC One Mini 2, detalii si specificatii tehnice
Articolul următorTop 3 jocuri Android: Aprilie 2014
IT addict, Gadget lover. Windows 10 and Elementary OS user.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.