Apollo este o tema minimală gratuită pentru WordPress creată de Authentic Themes. Este o temă ideală pentru un blog în care vă puteţi aşterne gândurile, proiectele vostre, lucrări sau orice altceva.

Tema Apollo este foarte curată cu un fundal alb elegant, cu linii subţiri care se îmbină perfect cu elementele temei. Există două meniuri de navigare în header, astfel că în meniul de sus puteţi să afişaţi paginile home, contact, despre şi în meniul principal să afişaţi categoriile blogului pentru o navigare mai uşoară.

Apollo afişează conţinul pe două coloane, tip grilă, are un sidebar şi un footer customizabil cu ajutorul widgeturilor, icoane social media în header şi spaţii personalizate pentru reclame. Alte funcţii de care beneficiază tema Apollo este suport Contact Form 7, suport Authentic Shortcodes şi template pentru pagini full width (pagină full).

Apollo este o temă gratuită, astfel că veţi beneficia în continuare de actualizări gratuite. Link de Preview şi Download la sfârşitul articolului.

Apollo

[button_2 color=”#409f89″ size=”button-med” icon=”none” float=”none” text=”Preview” link=”http://demo.authenticthemes.com/apollo/”] [button_2 color=”#f5634a” size=”button-med” icon=”none” float=”none” text=”Download” link=”https://www.authenticthemes.com/theme/apollo/”]

PC GARAGE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.