Se întâmplă des ca atunci când instalăm un program să ne trezim mai apoi că s-au mai instalat alte câteva programe, gen toolbars, care consumă resursele sistemului și când vrei să le dezinstalezi, nu prea poți să le ștergi de tot. Majoritatea programelor, la un moment dat în timpul instalării, te avertizează asupra instalării toolbar-ului, dar unele o fac în așa fel că nu prea îți dai seama și tot îl instalezi.

Ei bine, astăzi vă prezint o soluție pentru a scăpa de toolbars cu ajutorul lui Avast Browser Cleanup. Aplicația îți permite să înlături orice toolbar și dezactivezi orice add-on pe care nu-l vrei din Internet Explorer, Mozilla Firefox și Google Chrome.

Avast Browser Cleanup este o unealtă portabilă, deci nu trebuie să o instalați și o puteți folosi rapid de pe un stick usb. Chiar de la lansarea aplicației aceasta scanează sistemul și prezintă o listă cu toate toolbar-urile și potențialele add-onuri care nu vă trebuie.

Avast Browser Cleanup

Scanerul lui Avast Browser Cleanup este foarte eficient și rapid și identifică tot. Veți fi surprinși atunci când va găsi unele aplicații instalate de care voi nu știați. Veți avea optiuni de înlăturare ca Remove, Remove all add-ons listed below and cleanup browser. Unealta vă întreabă să confirmați atunci când vreți să ștergeți ceva, util atunci când apăsați din greșeală pe ceva ce vreți să păstrați.

Avast Browser Cleanup mai oferă posibilitatea de a dezactiva unele add-ons care nu vreți să fie active tot timpul, dar nu vreți să le dezinstalați. Din meniul din partea stângă mergeți la browserul dorit, de unde alegeți Add-ons. Pentru a afișa toate add-onurile instalate debifați opțiunea Exclude add-ons with a good rating. Avast Browser Cleanup are și o opțiune de a reseta toate setările browserului la cele default.

Avast Browser Cleanup

[divider]

Avast Browser Cleanup este o unealtă foarte bună care își face treaba pentru care a fost creată, nimic mai mult. Funcționează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

PC GARAGE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.