Cu totii traim vieti ocupate, venim sau plecam de la lucru, mergem in concedii, plecam in weekend de acasa, iar in timpul zilei suntem mai tot timpul pe drumuri. Avem o multime de dispozitive IT&C care sa ne simplifice munca si sa ne ajute sa comunicam mai usor, iar uneori le folosim si pentru a ne supraveghea locuinta personala sau afacerea. Cum putem sa facem acest lucru? Prin monitorizarea de la distanta – aceasta e o solutie optima pentru a vedea transmisia sistemului video de supraveghere detinut intr-o anumita locatie. Cu ajutorul unei conexiuni la internet, de tip wireless, 4G sau 3G, acest lucru este posibil, fie prin intermediul unui laptop, al unei tablete sau a unui telefon mobil. Gaseste aici camere video de supraveghere, pentru interior, care suporta aceasta tehnologie.

supraveghere video

Cum ne poate ajuta aceasta functie, in mod practic?

Monitorizarea sistemului de supraveghere video, de la distanta, nu necesita ca noi sa fim prezenti “in respectiva locatie”, pentru a vedea si administra fiecare camera de supraveghere. Nu esti limitat la a urmari doar una dintre camerele instalate in respectivul spatiu; majoritatea sistemelor (aplicatiilor) de monitorizare permit vizionarea simultana, chiar selectarea mai multor optiuni, in timp ce urmaresti transmisiile video de acasa sau de la birou.

Aceasta monitorizare direct de pe tableta sau smartphone e extrem de convenabila pentru utilizatori deoarece ne da libertatea sa ne deplasam, fara restrictii, indiferent de distanta sau durata. Daca, de exemplu pleci in vacanta, in aceasta vara, si ai instalat un sistem de camere de supraveghere video, ce permit monitorizarea de la distanta (cu doua sau trei camere IP montate), poti sa urmaresti filmarea acestora in timp real. Mai mult decat atat, poti primi notificari pe email daca aceste camere detecteaza miscare sau sunt atacate.

Desigur, aceasta supraveghere poate fi conectata la urmarirea piscinei, a animalelor de casa etc. Niciodata supravegherea video, de la distanta, nu a mai fost atat de usoara.

Care sunt operatiunile indeplinite?

  • Urmarirea transmisiei in timp real – prin acces direct la datele video/audio furnizate de catre respectivele camere de supraveghere- Acces la interfata web de administrare a DVR-ului detinut
  • Vizualizarea inregistrarilor deja stocate
  • Posibilitatea trimiterii de imagini, catre telefon, cand se detecteaza miscare (in mod automat)
  • Primirea de notificari sau imagini in functie de o anumita programare prestabilita
  • Trimiterea de imagini intr-un cont de email

In general, sunt suportate marea majoritate a tabletelor si a smartphone-urilor (cu sistem de operare Android, iOS, Symbian, Blackberry, Windows etc). Pentru mai multe specificatii si compatibilitati e recomandat sa analizam detaliile tehnice furnizate de fiecare producator/model de camere de supraveghere si dvr-uri.

In concluzie, monitorizarea de la distanta se poate integra excelent in programul nostru extrem de aglomerat. Ea iti ofera accesul mobil, in timp real, de care ai nevoie, la sistemul de supraveghere video detinut, fie ca e zi, fie ca e noapte. Daca nu ai investit pana acum in astfel de sisteme si camere de supraveghere, la Ordis poti gasi o varietate de produse de acest tip, la preturi accesibile. Descopera ce se potriveste cu adevarat spatiului detinut si device-urilor folosite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.