EaseUS Data Recovery Wizard este un program gratuit de recuperare a datelor care poate fi descărcat și instalat atât pe Windows, cât și pe Mac. Deși e un program gratuit, este o unealtă profesională de recuperat date care beneficiază de o mulțime de funcții interesante.

Cu ajutorul EaseUS Data Recovery se pot recupera date de pe hardisk-uri interne și externe, dispozitive USB, carduri de memorie și foarte multe alte dispozitive.

Cerințe hardware și de sistem

  • Sistem de operare: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2012, Windows Server 2008, Windows Server 2003
  • File System: FAT(FAT12, FAT16, FAT32), exFAT, NTFS, NTFS5, ext2, ext3, HFS+
  • CPU: procesor cel puțin cu x86.
  • RAM: minim 128 MB.
  • Disk Space: spațiul minim de instalare necesar 32 MB.

Procesul de instalare al programului este unul simplu, la fel ca si utilizarea lui. Interfața este una foarte curată și foarte intuitivă. Recuperarea de date se face în 3 pași simpli. Se selectează tipul de fișiere pierdute, se selectează locația unde să se înceapă scanarea, după care urmează previzualizarea rezultatelor și recuperarea datelor.

Vă recomand pentru început să testați EaseUS Data Recovery Wizard Free și să vă convingeți de puterea de recuperare al programului. Eu am avut plăcerea să-l testez pe un card de memorie de pe care am pierdut niște poze. Am recuperat mare parte din ele și asta pentru că versiunea gratuită te lasă să recuperezi până la 2 GB de date.

Dacă sunteți într-o situație neplăcută și ați pierdut niște date, puteți începe cu acest program înainte să treceți la ceva mai serios.

PC GARAGE
Articolul precedentOnePlus 3 va fi dezvaluit pe 14 Iunie
Articolul următorEaseUS MobiMover si reduceri de BlackFriday
IT addict, Gadget lover. Windows 10 and Elementary OS user.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.