Update : Încercaţi noua metodă de a dezactiva Timeline, e mult mai uşoară şi funcţionează – Metodă nouă de dezactivare TImeline.

Facebook a lansat noul Timeline, un profil nou pe care nu toată lumea îl agreează şi doreşte să revină la vechiul profil.Cei care folosesc noul profil timeline şi doresc să revină la vechiul profil o pot face cu câteva trucuri.

Facebook nu a făcut disponibil noul timeline pe Internet Explorer 7 şi Internet Explorer 6, deci puteţi folosi aceste două versiuni de browser pentru a scăpa de profilul actual.Dacă folosiţi alte browsere, Firefox sau Chrome, atunci trebuie să facem câteva modificări în browser pentru a putea reveni la vechiul profil.

Dezactivează Timeline pe Chrome

1. Dăm click dreapta pe scurtătura de la Chrome şi alegem Properties.

2. În căsuţa Target trebuie să adăugăm o linie de cod lasând un spaţiu după chrome.exe

 • Pentru Windows 7/Vista

–user-agent=”Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0)”

 • Pentru Windows XP

–user-agent=”Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)”

Dezactivează Timeline pe Firefox

1. Instalaţi următorul add-on după care daţi restart la Firefox – User Agent Switcher

2. Dacă aveţi butonul nou Firefox în stânga sus, trebuie să reveniţi la meniul vechi.Click pe butonul Firefox > Options > Menu Bar.

3. Acum mergeţi la Tools > Default User Agent > Internet Explorer > Internet Explorer 7

În continuare ar trebui să vă puteţi bucura de Facebook cu vechiul profil.

67 COMMENTS

 1. buna…nu stiu de ce nu merge sa accesez pagina de facebook imi apre o pagina alba in stanga setari mesaje dar nu le pot accesa

 2. dupa ce l-am dezactivat folosind metoda de mai sus, cum il putem activa din nou, sa vizualizam si noi timeline-ul ?

   • ceau. uite eu am google crome,am instalat extensia,si cand e activa nu mai pot sa intru deloc la mine pe perete si nici la altii,iar daca o dezactivez extensia imi arata profilul asta nou. ma omoara de nervi si nu stiu ce sa ii fac. il vreau pe cel vechi.mersi mult.

  • Pentru Opera nu exista inca nici o metoda pentru a dezactiva Timeline. Ce pot e sa iti spun sa folosesti alt browser si sa folosesti metoda mai simpla. Cauta aici in comentarii sau la inceputul articolului linkul catre medota noua de dezactivare.

 3. din greseala am dat sa activez timeline-ul….nu am apucat sa-l activez…..cum fac sa revin la vechiul wall fara sa fie nevoie sa-l instalez??

 4. eu am urmat pasii si functioneaza..am revenit la vechiul profil, doar ca atunci cand dau my profile imi apre jumatate de pagina alba si dupa care jos de tot toata activitatea mea:)

 5. Ideea articolului este ca “scapi total de timeline”. Nu scrie nicaieri ca este valabil doar pentru tine, zic eu ca trebuia mentionat si lucrul asta.

  • Nu am aburit pe nimeni, nu am obligat pe nimeni sa isi modifice nimic. Eu doar am prezentat o modalitate de a schimba Timeline. Daca citeai update-ul la acest articol, vedeai ca am le-am raspuns unora exact ce ai scris tu in articolul tău. Timeline e permanent pentru toţi, cu această metodă doar ţie ţi se modifică.

 6. salut, mersi mult am reusit pe aman2, dar pe mozilla trebuie sa fac de fiecare data setariile cand intru.. cum fac sa mi se salveze setariile sa nu mai fiu nevoit sa tot fac de fiecare data cand intru?

 7. Te rog mult explica ce inseamna să adăugăm o linie de cod pe Chrome? Am incercat dar nu inteleg si probabil de aia nu imi iese. Mersi

  • Nu trebuie să o faci de fiecare dată. Mai simplu vizitează linkul care l-am pus la începutul articolului, e o metodă mai simplă de a dezactiva timeline-ul.

  • E butonul portocaliu din stănga sus pe care scrie Firefox.Dacă nu ai acest buton atunci ai meniul vechi la care te duci direct la Tools, după ce ai instalat addonul.

 8. acum iara e la fel ,Intrai de pe Mozilla si iara imi arata pagina aia aiurea urata .si doar ce il facui

  • Timeline va fi pentru toată lumea obligatoriu.Poate acum s-a făcut şi la tine schimbarea de către cei de la Facebook.Nu toată lumea l-a primit, schimbarea se face treptat.

 9. Si eu mi-am dezactivat timeline ,pe firefox ,si merge ,e perfect ca inainte .Dar cand intru pe Opera pe facebook ,imi arata pagina cu timeline ,cand intru pe Mozilla ,imi arata profilul vechi superb .Deci care ramsa oare ,ca e o chestie aci

 10. am incercat metoda prin browser’ul firefox, si chiar merge, dar dupa ce inchid pagina de pe ” X “, si deschid pagina la loc, imi apare iar profilul ala timeline :(, de cee ?:|

  • Eu încă nu am găsit o modalitate, dar dacă va apărea cu siguranţă o să o public.Eu deocamdată folosesc timeline, foarte puţin mă uit pe pagina de profil, deci nu mă deranjează.

 11. @ Catalin, Adi – Da ăsta e singurul inconvenient, apare un spaţiu gol în partea de sus a profilului.Încă nu s-a găsit vreo rezolvare a acestui bug.

 12. Am reusit si eu dar inainte unde scria “orasul,intr-o relatie si chestiile ale” akm imi apare o pagina libera

 13. Hei, am folosit browserul firefox, si metoda prezentata.. dar se bloceaza, intr`adevar imi apare vechiul profil, dar se vede ciudat.. mi`l arunca`n jos..

   • Fals… am incercat.. a aparut vechiul profil, dar prietenii ma vedeau in continuare cu timeline…. cand am reintrat pe firefox, tadaaammm… TIMELINE…. ce-i drept, pt cateva clipe, am fost iar fericita! :))

  • În funcţie de Windowsul pe care îl ai alegi unul din codurile de mai sus, cele cu “-user-agent …”. Vezi imaginea şi ai să vezi ce trebuie scris.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.