Se apropie BlackFriday și cei de la EaseUS au pregătit reduceri de pănă la 70% pentru produsele lor, produse despre care ați mai citit aici pe blog.

Au creat o pagină dedicată reducerilor pe care vă invit să o accesați. Vă recomand să vă jucați jocul puzzle și veți câștiga o licență gratuită la diferite aplicații ale lor. O să găsiți la sfârșitul articolului ce programe puteți cumpăra cu prețuri reduse. Până atunci vreau să vă prezint o aplicație interesantă și care este absolut gratuită.

EaseUS MobiMover Free  este prima aplicație din lume care îți permite transferul de date între două dispozitive cu iOS și sincronizarea fișierelor dintre un PC și un iPhone și viceversa. Dacă folosiți un dispozitiv cu iOS atunci această aplicație este pentru voi si merită să o încercați. Cu toții știm cât de greu este să faci un backup prin iTunes, care e destul de greoi. Alternativa MobiMover este foarte ușor de folosit și are o interfață foarte prietenoasă. Din aplicație veți putea să mutati fișiere din telefon pe PC și invers și cel mai important e că veți putea să transferați tot conținutul de pe un iPhone vechi pe unul nou. Toate astea le puteți face fară să aveți de-a face cu iCloud.

Aveți aici un ghid complet pas cu pas ce aveți de făcut pentru fiecare opțiune pe care o alegeți, iar pentru a descărca programul click aici.

Vă spuneam la început și despre alte oferte pe care le veți găsi. Aveti 70% reducere pentru EaseUS Data Recovery Wizard PRO (aici veți primi gratuit aplicația MobiMover Pro) sau aveți un bundle dintre EaseUS MobiSaver și MobiMover PRO. Aruncați un ochi la oferte și încercați aplicațiile gratuite de la ei.

PC GARAGE
Articolul precedentEaseUS Data Recovery Wizard – recupereaza date gratuit
Articolul următorEaseUS Todo Backup Home review + Giveaway
IT addict, Gadget lover. Windows 10 and Elementary OS user.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.