EaseUS Todo Backup este un soft dedicat pentru Windows sau Mac cu ajutorul căruia puteți face backup automat fișierelor, folderelor sau chiar întregului sistem de operare. Fiind un program foarte ușor de folosit, orice utilizator poate programa singur când softul să-și facă treaba.

Dacă sunteți interesat de un astfel de soft, la sfărșiul articolului v-am pregătit o surpriză. Veți putea descărca programul și pe lângă asta îl veți putea activa folosing licențele gratuite pe care vi le ofer.

La prima utilizare a programului veți observa interfața foarte intuitivă și bine organizată. Veți știi foarte ușor fiecare opțiune ce face. Printre opțiunile de backup veți observa că puteți salva fișierele local, pe un hard extern sau chiar online, folosind unul din serviciile Google Drive, Dropbox sau OneDrive.

Imaginea frumoasă trebuie să fie susținută și de o performanță pe măsură. Cu acest program puteți face backup la partiția de sistem, la hdd-uri, parțiții separate și chiar anumite fișiere pe care voi le selectați. Todo backup este destul de rapid, depășind diferiți competitori atunci când acesta face backup la fișiere și foldere.

Alte caracteristici pe care le oferă este funcția de clonare care va optimiza offsetul pentru SSD-uri, un utilitar de ștergere a discurilor, chiar și folosirea EaseUS ca și opțiune de boot pentru a face restore sistemului fară un disc de bootare.

Dacă sunteți în căutarea unui program pentru a vă salva fisierele, soluția este EaseUS Todo Backup fiind foarte folositor pentru un utilizator normal și de folosit acasă.

Pentru a intra în posesia unei licențe gratuite vizitați pagina dedicată GIVEAWAY GADGET24Pentru a debloca o licentă trebuie să folosiți butoanele rețelelor sociale și apoi trebuie să folosiți și să activați codul în 48 de ore.

 

PC GARAGE
Articolul precedentEaseUS MobiMover si reduceri de BlackFriday
Articolul următorAOMEI Backupper si Partition Assistant – scurt review
IT addict, Gadget lover. Windows 10 and Elementary OS user.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.