Nu există o poză pe care o găsești online să nu fie puțin editată. Instagram este dovada cea mai bună, aplicația fiind una dintre cele mai folosite de utilizatorii de telefoane deștepte. Ei bine, astăzi o să vă prezint o aplicație pentru Windows 8 numită Fhotoroom, cu ajutorul căruia vă puteți edita pozele care nu au ieșit chiar așa cum vă doreați.

Cu Fhotoroom poți aplica diferite efecte sau aplica anumite rame, astfel pozele pot ieși așa cum vreți. Aplicația destinată pentru Windows 8 conține toate uneltele de bază în editarea unei poze, crop, resize, sharpening, exposure control și multe altele. Toate acestea pentru o retușare rapidă.

Pentru a descărca și instala aplicația intrați în Windows Store de pe Start Screen. Cu jutorul tastelor Win + Q și căutați aplicația Fhotoroom. După ce ați intrat în pagina aplicație dați Install.

Fhotoroom

Navigarea prin aplicație se face de la uneltele din partea de jos a aplicație. Pentru a deschide o fotografie folosiți butonul Chose Filtrele și efectele care pot fi adăugate pe o imagine se află împărțite în trei categorii, Basic Edit, Styles și Frames.

Fhotoroom

Basic Edit conține mai multe unelte de editare cum ar fi, Crop, Edit Brush, Exposure, Colors, Sharpen, Rotate, Resize, Flip, etc. Alte unelte vor apărea în funcție de opțiunea pe care o alegeți. De exemplu dacă alegeți Colors veți putea controla saturația, balanța de alb, contrastul și altele. Pentru a aplica un efect sau orice altă modificare trebuie să dați Apply.

În categoria Styles veți putea găsi mai multe efecte asemănătoare ca și cele de pe Instagram. Veți avea de ales între Leaks, Americano, Tsar, Classic Pro, Tinge, Velvia X, Herc, Rain, Kapla, Copa, Don Juan, Komo, plus altele.

Fhotoroom App  Fhotoroom Styles

O altă funcție pe care aplicația o oferă este aceea că te lasă să aplici rame fotografiilor tale. Din secțiunea Frames pot fi alese mai multe rame care sunt chiar bune.

Fhotoroom Frames

[divider]

Cam atât despre această aplicație, care, per total este o aplicație foarte bună cu care vă puteți modifica pozele așa cum doriți. Totuși există un impediment, ca să zic așa. În versiunea gratuită veți putea folosi imagini care nu depășesc 1 MB, iar pentru imagini mai mari trebuie să achiziționați licența Pro care costă 1.49 $.

Am testat această aplicație pe Windows 8 Pro versiunea 64-bit.

Fhotoroom pentru Windows 8

PC GARAGE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.