Am început să înțeleg cum se joacă pokerul așa cum trebuie abia prin liceu. Ce știam înainte înainte, era doar ce am mai furat de la bătrânii de la bloc. Fiind la liceu, bineînțeles că la orele fară miză, mă băgam cu colegii la un poker. Cred că toți am trecut prin faza asta în liceu. Dacă nu era poker, era orice alt joc cu cărți.

Au trecut anii liceului și am ajuns la facultate. Altă lume, altă viață, plus statul în cămin. În cămin fiecare își găsea câte un hobby, în general în online. Eu fiind obișnuit și de acasă cu conuter strike, am continuat cu el și în cămin, dar întâlnind și alți oameni am mai preluat și din hobby-urile lor. Unul din ele a fost să încerc să joc poker online. Am început pe un site de pariuri online, unde am câștigat ceva bănuți din sport după care m-am mutat pe casinoul site-ului. Norocul începătorului, s-a potrivit de minune la mine. Am început timid în riscuri și mize, dar câștigam și eu cât să-mi permit mai apoi să joc lejer la o masă unde erau mai mulți bani în joc.

Primul site online unde mi-am făcut cont a fost partypoker.com

poker online

Party Poker cred că este cel mai cunoscut brand în poker. Când zici poker, primul lucru care îți vine în minte e party poker. Fiind un site foarte cunoscut, există mulți jucători și multe mese la care poți să te alături. Pe timpul facultății jucam destul de des poker online. În ultimul an, am început chiar să jucăm în camera de cămin. Aveam set de poker, ne strângeam mai mulți și jucam.

Acum după facultate, nu am mai jucat deloc poker. Cred că atunci a fost atracția maximă pentru că acum nu îmi mai trebuie să mă joc, în schimb îmi place să urmăresc la tv turneele internațioanale.

PC GARAGE
Articolul precedentGhid PC Tuneup – Cadouri de Craciun !
Articolul următor5.5 inch e mare ? Huawei Ascend Mate are display de 6.1 inch
IT addict, Gadget lover. Windows 10 and Elementary OS user.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.