Samsung Gear 2 și posesorii acestuia se vor bucura de acum încolo de o tastatură virtuală cu care vor putea să răspundă la mesajele pe care le primesc pe smartwatch. Dacă până acum Gear 2 afișa mesajul primit și puteai să-l citești, Fleksy Messenger aduce posibilitatea de a și răspunde la acele mesaje. Compania care a dezvoltat această tastatură a reușit să o integreze într-o aplicație specială pentru smartwatch.

Samsung Gear 2 are un ecran mic de doar 1.6 inch și nu a fost conceput pentru a putea scrie mesaje pe el, dar Fleksy Messenger se folosește de o tastatură inteligentă care folosește un sistem de predicție a cuvintelor. Aplicația este foarte bună pentru a da răspunsuri rapide fără a mai folosi telefonul.

Fleksy Messenger funcționează alături de aplicația nativă de mesaje din telefon pentru a putea citi și răspunde la mesajele pe care le primiți. Urmăriți și un video demonstrativ cu aplicația.

Aplicația Fleksy Messenger este disponibilă de astăzi pentru Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo și poate fi descărcată din Samsung Apps.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.