Samsung Gear 2 și posesorii acestuia se vor bucura de acum încolo de o tastatură virtuală cu care vor putea să răspundă la mesajele pe care le primesc pe smartwatch. Dacă până acum Gear 2 afișa mesajul primit și puteai să-l citești, Fleksy Messenger aduce posibilitatea de a și răspunde la acele mesaje. Compania care a dezvoltat această tastatură a reușit să o integreze într-o aplicație specială pentru smartwatch.

Samsung Gear 2 are un ecran mic de doar 1.6 inch și nu a fost conceput pentru a putea scrie mesaje pe el, dar Fleksy Messenger se folosește de o tastatură inteligentă care folosește un sistem de predicție a cuvintelor. Aplicația este foarte bună pentru a da răspunsuri rapide fără a mai folosi telefonul.

Fleksy Messenger funcționează alături de aplicația nativă de mesaje din telefon pentru a putea citi și răspunde la mesajele pe care le primiți. Urmăriți și un video demonstrativ cu aplicația.

Aplicația Fleksy Messenger este disponibilă de astăzi pentru Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo și poate fi descărcată din Samsung Apps.

PC GARAGE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.